Voskamp Hall
Uw keuze:

Aanhangwagens

Toon als:

Op uw aanhangwagen moet u blindelings kunnen vertrouwen, zéker als uw bedrijfsprocessen er mede van afhankelijk zijn. Daarom ontwikkelt HAPERT de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

 

HAPERT AZURE

Open aanhangwagens

Grofvuil, zand, stenen, tuinafval, pallets of planten: u vervoert het zonder blikken of blozen met onze open aanhangwagens. En doe dat gerust dagelijks: daar zijn ze voor gemaakt. Dáárom een HAPERT AZURE.

Details en opties

HAPERT COBALT

Kippers

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. Onze kippers maken het u makkelijk. Dáárom een HAPERT COBALT.

Details en opties

HAPERT INDIGO

Transporters

Uw voer- en werktuigen zijn kostbare machines die zichzelf alleen terugverdienen met een hoge inzetbaarheid. Daarom is het noodzakelijk dat ze veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Zonder gedoe, zonder zorgen. Dáárom een HAPERT INDIGO.

Details en opties

HAPERT SAPPHIRE

Gesloten aanhangwagens 

Onze gesloten aanhangwagens beschermen hun vracht als geen ander. Ze zijn voorzien van een supersterk gelast onderstel en robuuste constructie zodat uw goederen ongeschonden op hun bestemming arriveren. Dáárom een HAPERT SAPPHIRE.

Details en opties

HAPERT BASIC

Kleine aanhangers

De HAPERT BASIC is een kleine, rijk uitgeruste aanhangwagen, die toch ook betaalbaar is. Dit model is bij uitstek dé aanhanger voor consumenten en semi-professionals. Dáárom een HAPERT BASIC.

Details en opties