Voskamp Hall
Uw keuze:

Onderhoud

Toon als:

Onderhoud is balangrijk voor uw aanhangwagen, paardentrailer en/of uw marathonwagen. Voskamphall is Bovag gecertificeerd om het onderhoud op een vakundige manier te doen.

Onderhoud voor uw aanhanger

Veilig op weg is belangrijk.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u veilig aankomt op plaats van bestemming. Banden, reminrichting en goedeverlichting zijn standaard. Voskamp Hall kijkt verder. Is de vloer nog inorde en wat kunt u verwachten. Een Bovag keuring zorgt ervoor dat u aanhanger tip top klaar staat voor een volgende periode. Daar kun je op bouwen.

Details en opties

Onderhoud aan uw paardentrailer

Veilig op weg is belangrijk.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u veilig met uw paard of pony aankomt op plaats van bestemming. Banden, reminrichting en goede verlichting zijn standaard. Voskamp Hall kijkt verder. Is de vloer nog inorde en wat kunt u verwachten. Een Bovag keuring zorgt ervoor dat u aanhanger tip top klaar staat voor een volgende periode. Daar kun je op bouwen.

Details en opties

Onderhoud aan uw marathonwagen

Onderhoud aan je marathonwagen is belangrijk!

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u veilig met uw paard of pony aankomt op plaats van bestemming. Banden, reminrichting en goede verlichting zijn standaard. Voskamp Hall kijkt verder. Is de vloer nog in orde en wat kunt u in de toekomst verwachten.

In onze werkplaats staan wij snel en vakkundig voor u klaar om alle voorkomende reparaties en aanpassingen uit te voeren aan uw marathonwagen of recreatiewagen.

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw koets. U moet er niet aan denken dat u pech krijgt door slecht onderhoud.

 

Door onze ruime voorraad in het magazijn kunnen wij u snel van dienst zijn.
Mocht u zelf onderdelen nodig hebben kan dat ook,alle gangbare onderdelen liggen op voorraad, van stekker tot complete reminrichtingen.

Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Details en opties