Voskamp Hall
Voskamp HallPremium Hapert Dealer

HAPERT Typen aanhangwagens

DE EXPERT IN AANHANGERS VOOR DE REGIO BRUMMEN

Binnen de provincie Gelderland is Voskamp Hall sinds jaar en dag dé expert in aanhangwagens en trailers. In onze showroom staat daarom ook altijd een brede selectie voor u klaar. Vanuit Brummen (tussen Apeldoorn en Arnhem) leveren we onder andere open en gesloten aanhangers van HAPERT, waaronder bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances en koelwagens. Daarnaast verkopen we ook een groot assortiment trailers, waaronder paardentrailers, motortrailers en koetsentrailers.

ALTIJD EEN RUIME KEUZE AAN AANHANGWAGENS

Het assortiment aanhangwagens van Voskamp Hall bestaat onder meer uit topmodellen van HAPERT, zoals de AZURE, COBALT, INDIGO, SAPPHIRE en de AMIGO. In de showroom in Brummen staan uiteenlopende modellen, waaronder:

BAKWAGENS

De bakwagen is een van de meest robuuste aanhangers van HAPERT. Deze aanhangwagen is verkrijgbaar met enkelas of dubbelas, afhankelijk van het door u gewenste laadvermogen.

PLATEAUWAGENS

De wielen van plateauwagens zitten onder de laadbak. De laadvloer van deze HAPERT aanhanger is daardoor groter en ligt hoger dan bij een bakwagen. De zijwanden van de plateauwagen kunnen eenvoudig worden weggeklapt. Dit maakt laden en lossen nog gemakkelijker.

KIPPER AANHANGWAGENS

Uiteraard ontbreken de kipper aanhangwagens niet in het assortiment van HAPERT. De kipper is uitermate geschikt voor het laden, transporteren en lossen van bouwmaterialen en (tuin)afval. De laadbak kan namelijk een eenvoudige kipbeweging maken. 

AUTOAMBULANCES

Autoambulances brengen uw voertuigen en machines op een veilige manier van A naar B. Deze HAPERT oprijwagens zijn leverbaar als kantelbaar of niet-kantelbaar model.

GESLOTEN AANHANGERS

Naast alle modellen met open laadbak levert HAPERT ook gesloten aanhangwagens. Deze modellen zijn speciaal uitgerust om elke lading optimaal te beschermen. Binnen het assortiment vindt u ook marktwagens, verkoopwagens en koelwagens.

PAARDENTRAILERS

Voor het vervoer van paarden heeft u bij Voskamp Hall ook de keuze uit diverse paardentrailers. De echte paardenliefhebbers weten ons al jaren te vinden in Brummen.

DEALER VAN HAPERT AANHANGERS IN GELDERLAND

Voskamp Hall is de enige Premium Dealer van HAPERT in Brummen en in de hele regio Gelderland. Een groot aantal aanhangers van dit merk is direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk kunt u ook zelf een HAPERT aanhangwagen samenstellen, dat helemaal voldoet aan al uw eisen. Wij zien u graag in onze showroom, waar u de kracht en robuustheid van deze aanhangwagens zelf kunt ervaren!