Voskamp Hall
Voskamp HallPremium Hapert Dealer

Over ons

Voskamp Hall in Brummen is een sterk bedrijf in aanhangwagens. Al ruim 25 jaar zijn wij actief in aanhangwagens. Dat betekent dat wij u op een unieke manier kunnen bedienen in Gelderland.

Kijkt u gerust op onze website: Voskamphall.nl Hier vindt u een greep uit ons assortiment, waaronder bagagewagens, enkelassers, tandemassers, aanhangwagens met huif of gesloten opbouw, kippers, montagewagens, auto- en machinetransporters, motortrailers, aanhangwagens voor gekoeld vervoer, e.d.

Voskamp Hall levert ook speciaalbouw aanhangwagens. Wij werken met korte lijnen waardoor u snel en goed zaken kunt doen met ons. Ook voor uw onderhoud bent u welkom. Wij zijn BOVAG gecertificeerd, nog een stuk zekerheid.

Komt u gerust kijken bij ons in Brummen (tussen Apeldoorn en Zutphen)

Naast ons uitgebreide assortiment Aanhangwagens en paardentrailers hebben we een royaal assortiment Koetsen en marathonwagens.

Bijna alles hebben we op voorraad. U kunt hiervoor terecht in onze webshop of in onze winkel aan de Op den Berg 23 in Brummen.

Wij voldoen aan de strenge BOVAG eisen en beschikken over gecertificeerde keurmeesters om het onderhoud van uw aanhangwagen en koets goed te kunnen uitvoeren. Met onze RDW erkenning kunnen wij eenvoudig uw aanhangwagen op naam zetten.

Wij zijn u graag van dienst.

Team Voskamp Hall

Wij zijn geopend op:
Ma-Vr: 8:00-18:00
Za: 8:00-16:00