Voskamp Hall
Voskamp HallPremium Hapert Dealer

HAPERT Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN BRUMMEN

Binnen de provincie Gelderland is Voskamp Hall dé specialist in verkoop en verhuur van aanhangwagens. Met onze grote showroom en uitgebreide werkplaats zijn wij ook het adres voor onderhoud en reparatie in Brummen en omstreken. In ons assortiment vindt u voor elke transportklus een passende oplossing. Of u nu een nieuwe HAPERT aanhangwagen wilt kopen of huren, of juist op zoek bent naar een perfect onderhouden occasion: Voskamp Hall biedt altijd de beste transportoplossing.

KOOP EEN HAPERT AANHANGER: NIEUW OF TWEEDEHANDS

Wij zijn dé Premium HAPERT Dealer voor de regio Gelderland en verkopen dan ook alle aanhangwagens van dit sterke merk. Het assortiment van Voskamp Hall beperkt zich niet alleen tot nieuwe aanhangers. Bij ons kunt u ook terecht voor het kopen van een tweedehands aanhanger.

UW AANHANGWAGEN NAAR WENS SAMENSTELLEN

Niet alleen ondernemers zijn veeleisend, ook consumenten willen de beste oplossing voor hun transportklussen. HAPERT staat bekend om de meest duurzame aanhangwagens van Europa, die ook nog eens naar wens samengesteld kunnen worden. Zo weet u zeker dat u een aanhanger koopt, die aan al uw wensen voldoet. Heeft u daarnaast nog andere specifieke eisen, dan kunnen wij in onze werkplaats in Brummen altijd nog aanpassingen doen aan uw aanhangwagen.

AANHANGER HUREN IN APELDOORN OF ARNHEM?

Niet alleen voor het kopen, maar ook voor het huren van een aanhanger is Voskamp Hall uw betrouwbare partner. Vanwege onze gunstige ligging verhuren we vooral aan particulieren en bedrijven in de regio Doetinchem, Apeldoorn, Zutphen, Aalten, Arnhem en omstreken. En dankzij ons grote huuraanbod zijn we ook in de hele provincie Gelderland en daarbuiten actief.

Bezoek vandaag nog onze showroom in Brummen, waar u direct een indruk krijgt van het actuele aanbod in de verhuur. De aanhangwagen of trailer kunt u voor een paar uur, een dagdeel of langere periode huren.

ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS MET BOVAG-GARANTIE

Goed onderhoud is van essentieel belang, om de betrouwbaarheid van uw aanhangwagen en de veiligheid op de weg te kunnen garanderen. Periodieke inspecties, keuringen en regelmatig onderhoud zijn daarom noodzakelijk. Hiervoor gaat u eenvoudig naar de werkplaats van Voskamp Hall in Brummen. Zo ook voor het laten uitvoeren van BOVAG-onderhoudsbeurten.

ALLE GANGBARE ONDERDELEN OP VOORRAAD

Wij kunnen reparaties altijd snel uitvoeren. Voskamp Hall beschikt namelijk over een uitgebreid magazijn met service-onderdelen. Wilt u zelf specifieke aanhanger-onderdelen kopen? Ook dan kunt u terecht in ons magazijn in Brummen!